Στην Ελλάδα το φαγητό είναι αδιαχώριστο κομμάτι της κοινωνικής ζωής των ανθρώπων. Είναι η γευστική απόλαυση, αλλά είναι και η συνάντηση, το μοίρασμα, που φαίνεται ακόμα και στους μεζέδες στη μέση του τραπεζιού. Είναι ακόμα η συνέχιση της παράδοσης, με συνταγές που πάνε από γενιά σε γενιά, και τα μικρά μυστικά που κάνουν να ξεχωρίζει το σπιτικό φαγητό. Αυτή είναι και η φιλοσοφία μας στην οικογενειακή ταβέρνα το «Γιωσηφάκι», γνωστή και ως «Κολλητήρι». Η αυθεντική, παραδοσιακή κουζίνα που παραλάβαμε από τον παππού Ιωσήφ, τη γιαγιά Φραγκίσκα και τον πατέρα Γιώργο ήταν ένας πλούτος για το γιο Ιωσήφ, ένας πλούτος που θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους και τους επισκέπτες του νησιού. Έτσι, τόσο με το μενού και τις γευστικές προτάσεις μας, όσο και με το περιβάλλον και την εξυπηρέτησή μας, φροντίζουμε να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες μας, αντάξια της αγάπης μας για τούτο τον τόπο. Στην παραλία της Βάρης στη Σύρο, σε ένα μαγευτικό μέρος, με θέα το πέλαγος.
Στοιχεία επικοινωνίας: 2281063163, flavors@giosifaki.gr, Γιωσηφάκι στο Aegean Cuisine